25

Publicerat i: Livet i allmänhet
Förra helgen firade vi Nellie som fyllde 1, två dagar med kalas för familjen. Har sagt tack tidigare men måste göra det igen - tusen tack ni som var med och firade och för alla presenter! <3 

Och eftersom jag fyller 25 nu i veckan så passade vi på att fira mig igår. Hade inte tänkt fira alls men min ihärdiga pappa tjatade om att han var tvungen att ge mig min present. Så jag bjöd hem pappa, mamma, Micke & Jesper på middag. Det blev långkok, och riktigt lyckat blev det för gott var det. Öppnade presenterna som var såå viktigt, och öppnar ett kuvert ifrån pappa och där i ligger ägarpappren till en Renault!!! Jag fick en bil!?! Hahaha, min galna pappa alltså! Då förstod jag varför han tjatat så om att han ville ge mig min present, vet inte hur jag ska tacka dig pappa- men igen- TACK! <3 
Sen öppnade jag ett paket ifrån mamma & Micke ifrån stadium och anade något "illa" när jag fick ett par löpstrumpor och ett vätskebälte... Öppnar sen ett kuvert där det ligger pengar till en anmälan till Göteborgsvarvet, haha! Funderat ett tag på om jag skulle springa men fegisen i mig har varit otroligt stark. Nu har jag inget annat val, haha. Tusen tusen tack! <3 

Och tidigare i veckan så tog Emil med mig till stadium för att köpa ett par ordentliga skor jag kan ha på jobbet så jag slipper få så ont i ryggen. Tack hjärtat! 
Tack alla!! 

Sen när sällskapet åkte hem så tog mamma & Micke med sig Nellie för en övernattning. Jag & Emil fixade iordning oss och gick sen till Madde & Jani. Sen kom Jesper, Krille & Tobbe och killarna spelade poker medan jag och Madde pratade och umgicks med Saga. Sen gick jag, Emil, Jesper & Krille ut på Bogrens, drack drinkar, umgicks, dansa och hade super roligt! Mötte Jocke & hans tjej när det stängde och sen blev det nattamat innan vi tog taxi hem. Jag hade så otroligt kul, minns inte när jag skrattade så mycket senast! Tusen tack för en toppen dag, kväll & natt <3Kommentera 0

1 år i våra liv

Publicerat i: Kärlek
Ikväll 22.27 för ett år sen så blev vi föräldrar. Våra liv ändrades för alltid. Det har varit långt ifrån lätt alla gånger. Man har stått inför val man trodde skulle vara lätta innan man var där. Redan efter en dag med oss så trodde läkarna att Nellie hade en infektion, men magkänslan sa att hon var frisk och visst stämde vår magkänsla. Att kan känna någon utan och innan vid första ögonkastet. 

Jag kan gråta mig lycklig över att vara din mamma samma dag som jag inte ens kan förstå att en graviditet har funnits i mig. Ditt humör och temprament är skämmande likt mitt, och din pappas. Du har lika lätt till gråt som du har till skratt. Du har börjat förstå att man kan få saker genomförda genom att visa upp lite valpögon med lite tårar i. Redan nu, så testar du alla gränser som finns att testa. Du får mig att känna mig som världens bästa mamma när du skrattar och visar så tydligt att du älskar mig. Men du har också förmågan att få en att känna sig som den minsta människan på jorden. Som om mina känslor är så långt ifrån dina man kan komma. 

Jag hoppas att jag kan vara en förebild. Den bästa mamman. Det är ett jobb som är så svårt, men jag ska ta mig igenom var dag med allt det jag kan ge för att återspegla allt det bra. Du kommer göra hyss och du kommer ifrågasätta hur jag betedde mig i min ungdom. Det enda jag kan säga nu är: mamma, pappa - det är idag jag förstår era ord. Det är inte förrän nu jag förstår att våra bråk var ren kärlek och rädsla. Det är inte förrän nu jag inser att oavsett vad - var era val det ni trodde var det absolut bästa för mig och min bror. Jag trodde det var någon klyscha- men att bli förälder är ingenting man kan förklara - utan måste uppleva.

Efter ett år med dig Nellie, har mina känslor varit överallt. De har återupptäckt alla de känslor jag tidigare upptäckt, samtidigt som jag hittat nya känslor. Känslor som gör mig så jävla lycklig, samtidigt som jag hittat känslor som får en att ifrågasätta allt. 

Jag älskar dig. Du är mitt allt!{text Elin Örebrand}

Ännu en sekund

Ännu en minut av ett liv med dig

Har världen börjat om?
Har jag levt ett liv innan du kom?

När du öppnar dina ögon vill du säga mig nånting?
Du är den allra största gåvan nånsin i mitt liv
Jag ser dina små händer smeker ömt din kind
En liten, liten mänska som förändrat allting

För evigt och för alltid

Du vilar i min famn

Som om tiden stannat till
Och det enda som jag vill
Att sitta här för evigt
Med dig i min famn
Jag som alltid var på väg
Har nu landat någonstans

Vart du än vill gå
Vem du än vill bli finns jag här för
Allting som jag gör
Allting som jag är är för dig

När du öppnar dina ögon vill du säga mig nånting?
Du, den allra största gåvan nånsin i mitt liv

För evigt och för alltid
Du vilar i min famn
Som om tiden stannat till
Och det enda som jag vill
Att sitta här för evigt
Med dig i min famn
Jag som alltid var på väg
Har nu landat någonstans

 

 
Kommentera 1

Color me RAD

Publicerat i: - Träning, Resor
En blöt bilresa tog oss i förmiddags till ett soligt Göteborg. All ångest och nervositet försvann lika fort som vi parkerat bilen och hörde musikens ljud från scenen. Vi hämtade ut vårt startpaket och gick runt och kollade. Bytte om, käkade mellanmål och började tagga inför loppet. Hannas syster Mariana och hennes kille kom för att fota när vi sprang. 11:30 gick startskottet och vi hade så sjukt roligt! Massor av människor sprang/gick och blev täckta i färg. Vi kom i mål på otroliga 29 minuter och jag fick kolla fler gånger för att dubbelchecka. Utan någon ordentlig löpträning och kondition så dålig så tog vi oss igenom det ganska fort ändå, haha! Foton, mellis och sen blev det färd hemåt. Längtar redan efter nästa lopp och detta ska vi springa nästa år också! 


Kommentera 0
Visa fler inlägg