För det första - TUSEN TACK alla ni supergulliga människor som grattat mig på min födelsedag!
 
Blev ju lite firande här hemma igår, och Emil kör ett långpass på sitt nya jobb (håller tummarna babe!!) idag så min dag har varit med Joanna & Nora. Mötte upp dom på stan och så åt vi lite lunch på rådhuset, där fick jag min "present" av Joanna. Hon frågade mig ifall jag ville vara gudmor åt Nora; självklart!! Ögonen vattnades och jag känner mig så rörd, det är en sån ära! <3 Efter vi ätit upp så gick vi runt och kikade lite på stan och sen köpte hon ett gymkort på Livingroom, eller ja, Sportlife som det heter numera. Så nuu, kan vi äntligen träna ihop! Inväntar faktiskt sms från henne nu så ska vi mötas upp och köra ett pass. Skönt! 
 
 
 
 
 
Kommentera 0
Helgen har sprungit iväg i rasande fart, precis som det brukar vara när det står jobb på schemat. I fredags kväll hade vi spelkväll med Madde x2, Jani, Magnus & Tobbe. Vi hade jätteroligt! Kvällen utlovade mycket skratt som alltid när vi umgås med dom. 
Idag efter jobbet åkte jag och handlade för att sedan åka hem och börja med tvätt, städ, bak och invänta gäster. Joanna & Nora kom först, sen kom Mamma & Micke och fikade och med födelsedagspreset. Äntligen har jag en matberedare! Tack <3 När alla åkt hem så dröjde det inte länge innan Emils mamma kom. Med blommor och med tavlor (som var från Jimmy). Ros tavlan har jag suktat efter i flera år, och nu äntligen - är den min. Den har inte funnits att köpa någonstans! Tusen tack alla!!
 

 
 
Kommentera 0
Ytterligare en utbildningsdag, idag med avdelningen (tyvärr saknades det en del), den var väldigt bra. Mycket blev sagt, dels om arbetet i sig, patientsäkerheten, och väldigt mycket om det som har legat och "pyrt" mellan oss under en längre tid då vi har haft en otrolig press på oss. Otroligt tråkigt att inte alla kunde vara med då jag tror vi skulle få ut ännu mer av denna dagen. Det har blivit så mycket press på oss det sista, och vi känner att vi inte kunnat leverera det vi velat leverera. Ja, ni kollegor som läser förstår mig ju! 
Men en sak jag satt och tänkte otroligt mycket på (konstigt nog?), det var hur alla var klädda. Jag menar, vi jobbar ändå på en kvinnoklinik. Där går vi alla i blå/vita kläder, har håret uppsatt, inga smycken etc. Det var så roligt att se alla i sina personliga kläder, och som nu - utsläppt hår, smycken, nagellack etc. Jag har ju träffat dom utanför jobbet innan men det var inte förräns idag jag tänkte på det. 
 
Och jag måste bara påpeka en gång till - jag fullkomligt ÄLSKAR mitt jobb. Jag älskar mina kollegor, jag älskar det jag gör på jobbet. Jag tror alla känner samma sak hos oss! Därför måste vi prata om allt skit som varit med varandra. Istället för att låta en känsla byggas upp och bli mer negativ än vad den egentligen behöver vara. Puss & kram på er alla <3
Kommentera 0
Visa fler inlägg