3 DAGAR

Publicerat i: - Träning, Gravid, Sommar
3 dagars ledighet brukar vara den längsta ledighet man kan få om man jobbar 100% (speciellt om man har ett jobb som inte stänger röda dagar) - så nu börjar det dra ihop sig till jobb, känns det som. Känns hur skumt som helst! Hade min första semester förra året men då var det så himla mycket att planera och göra första veckan så jag hann knappt fatta att jag hade semester, och sen var vi i USA i två veckor och när vi kom hem så var det lika mycket att göra då. Till poängen i alla fall, undrar när jag kommer fatta att jag faktiskt inte kommer jobba på ca 9-10 månader (om inte mer)??

Har tagit denna dag med största lugn i alla fall, sov jätte länge, blev väckt av min pappa som ringde annars hade jag nog kunnat sova mycket längre! Sen har jag bara tränat, lagat mat och legat på soffan och slöat. Haft det gott helt enkelt! 

30minuter kettlebell fick bli dagens hemmaträning, en ordentlig pulshöjare! 


Kommentera 0

EUFORI

Publicerat i: Gravid, Kärlek
Huja, man kan inte säga annat än att bebis tar plats där i magen och puffar undan alla andra organ. Illamåendet är tillbaka men på ett helt annat sätt, nu mår jag illa så fort jag ätit någonting och beror troligtvis på att maten inte kommer ner som den ska (eller att det åtminstonde tar längre tid). Efter man har ätit så mår man illa ett par timmar och tills det väl har släppt så är man hungrig igen och illamåendet är där igen. Och som tidigare sitter halsbrännan som ett smäck där den varit hela tiden. Men vad gör det om hundra år? För övrigt så mår jag otroligt bra! Jag är lycklig, jag är kär, jag är euforisk!
 
Har sakta men säkert börjat att kolla och köpa lite inredning till lilla rummet, och det är så roligt! Finns så otroligt mycket att välja mellan och det är roligt att fundera ut vilka färger oså man vill ha. Rummet i övrigt är ju vitt men så småningom så ska det bli färg i form av olika ting. Igår fick jag hem en lampa jag klickade hem efter att ha letat och letat - supersöt!
 
Spenderade ett par timmar av gårdagen men två av mina favoriter, Joanna & Nora. Nora börjar få fram mer och mer ord och lär sig allt mer och mer så det är så roligt att se framgången! Jag är så glad över att dom fortfarande bor kvar här och hoppas innerligt att dom stannar och inte flyttar ifrån mig igen. 
 
 
 
Kommentera 0
 
 
Tänkvärt. 
Kommentera 0
Visa fler inlägg