Suktat länge efter en ny helkroppsspegel, och så skulle jag köpa en igår från en tjej via blocket.. Men så kände jag att, nej, jag vill ha en ny. Så jag kollade lite på internet och bestämde mig sedan för att ta en sväng till Ikea så som idag. Frågade mamma om hon ville med så idag åkte vi två & Micke ner till Jönköping för lite shopping. Som vanligt när man strosar på Ikea så hittar man en massa roligt! För en gångs skull köpte jag inte mycket jag inte behövde, utan det blev bara saker jag behövde. Spegel, en stor skärbräda i trä (så efterlängtat, jag hatar dom i plast), påslakan & örngott, en "ordning & reda" grej till mitt smink, och sen lite smått och gott. Men som sagt, inte mycket jag inte behövde. Vi var inne på Ikea i 4 timmar, aldrig varit där så länge innan - men dom kollade kök osv, och så åt vi lite lunch. 
När vi kom hem så fixade Emil mat medan jag började ordna med allt jag köpt, och insåg snabbt att jag behövde en borrmaskin så åkte upp till M&M igen för att låna, pratade ytterligare med dom och åkte sen hem igen. Så nu har jag fått upp spegeln i hallen, tavlan ovanför sängen behöver jag inte vara rädd för att den ska ramla ner igen. Den gamla spegeln hänger nu ovanför tvn, som jag så småningom ska få ordning så det ska bli ljushållare vid spröjsen. Detta kommer bli finfint! 
 
 
Kommentera 0
Folk som aldrig jobbar helger tycker alltid så synd om en när man åker och jobbar helg, men ibland finns det inget härligare än att vara ledig mitt i veckan. Man hinner så mycket mer än på helgerna, konstigt nog. Eller i alla fall jag gör det. Även om jag inte gjort överdrivet mycket idag har man ändå gjort en del. Hunnit tvätta 6 maskiner tvätt, varit i Mariestad en vända, varit och handlat med Emil på Maxi, köpte med kinamat hem (mums!), kollat ikapp några av mina serier jag för tillfället följer (måste alltid ha någon), varit och tränat 1 timme, duschat - och nu ska jag ställa mig och baka proteinbars & lakrisbollar innan jag avslutar kvällen i soffan. 
Tränade Bodypump och som alltid sitter träningsvärken i hela kroppen påväg ut i salen. Älskar BP, där pressar man ut allt i varenda muskelgrupp på bara ett par minuter. För att inte tala om benen - tacka vet jag att vi bara bor på andra våning, hujedamig, det är jobbigt bara att stå på benen efteråt. Love it! Men nu - bakdags! 
 
 
Kommentera 0
3e & 4e maskinen tvätt är snart klara, även om det tar emot att gå upp vid halv 7 en ledig dag bara för att man har tvätttid så är det otroligt skönt när man har fått det gjort. Har suttit i lugn och ro framför datorn med en god frukost och en kopp kaffe. Idag är det inte mycket som står på dagschemat förutom träning. Ska återigen göra ett försök och hitta ljusvekar, kanske byta gardiner och sedan iväg till maxi en sväng är tanken. Men som vanligt brukar inte planerna bli som dom har tänkt så vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda. 
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg