8 dagar sen flytt, har kommit ganska bra iordning. Nya gardiner behövs, tavlor måste upp och lite annat smått och gott. Trivs jättebra annars. Helt guld med bottenplan, bara se till att ordna lite insynsskydd på uteplatsen till våren/sommaren. Jag som annars hatar persienner har nerdragit nästan hela tiden, när det är mörkt ute och ljust inne så syns ju allt så väl så det är mindre kul. 

Så fort lönen kommer in på kontot så ska vi även lämna pengar så vi kommer in i gymmet så man kan köra igång ordentligt igen. Årets fattigaste månad gör sig påmind även för oss, haha. 

Det kommer väl något blogginlägg titt som tätt, håller ganska bra på att inte hålla på med mobilen när Nellie är vaken. Allt för mycket människor glömmer det verkliga livet lite för ofta och sjunker in i mobilens värld. Uppdaterar Facebook femtio gånger dagligen och kollar instagram flöde varje timme. Nu var det 20 timmar sen jag kollade både Facebook & instagram - and guess what, det finns kvar. Efter att ha varit förlorad i allt vad mobilvärlden heter känns det ganska bra att ta lite mer avstånd. 

Sötaste blöjorna, haha. 
Kommentera 1
Flyttlådor, säckar och skit överallt. Pust. Lever i ett totalt flyttkaos som jag fullkomligt hatar. Jag vill ha ordning och reda runt omkring mig men de senaste veckorna har det inte varit så, men nu är det så långt ifrån man kan komma. Men nu är det bara två dagar kvar tills flyttkalaset går. Kl 11 skriver vi de sista pappren och får nycklarna och sen så! Ska bli så otroligt skönt. Även om det kommer bli någorlunda flyttkaos i nya lägenheten med så är vi iallafall där. 

Förutom själva flytten så är det bästa att vi fick flyttstädning i julklapp. Så det är bara lämna lägenheten bakom oss och slippa tänka på att torka & städa ALLT. 


Började babysim igår, förutom att Nellie blev jättehungrig mitt i så njöt hon i vattnet. 


Kommentera 0
Jag tipsade för något år sedan om detta pogram som visades i Kunskapskanalen. Nu när det åter igen är ett nytt år och kost och träning åter igen ligger på tapeten för många så måste jag återigen tipsa om denna fantastiska dokumentär som visar hur vi som konsumenter blir lurade att handla mer. Inte bara att handla mer, utan hur vi luras att handra större förpackningar, hur portionsstorlekarna gått upp och hur mycket socker det faktiskt är iproppat i de så kallade "nyttigare" valen. 
 
Betala skatt mot onyttig mat? Danmark och Frankrike har tagit ställning. Eftersom Sverige ligger lika högt på listan som USA (som vi svenskar förknippar med fetma) så tycker jag vi också ska skatta för onyttig mat med mängder med socker i. 
 
 
MÅSTE SES. Maten som gör dig fet.    <-- Ta er tid att kolla på dessa! 
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg