FriYAY

Publicerat i: Livet i allmänhet
Det blir dåligt med inlägg för jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Det kommer upp en massa tankar och skrivandet börjar, men sen så raderar jag det bara för att jag inte tycker att det låter bra. Det händer i alla fall en hel del om dagarna. Men när man väl skriver så har man glömt en del, så oavsett ifall det är här eller om det är i en annan 'dagbok' så måste jag skriva mer så man kan gå tillbaka och minnas. 
 
Just nu ligger det något stort framför oss. Det får vara lite hemligt för allmänheten tills vidare men en stor dröm är påväg att gå i uppfyllelse för mig, för vår familj. Smider planer, tänker som aldrig förr och försöker hitta rätt sätt. Haha schysst jag är  som skriver A men inte B, men än så länge känns det så jäkla overkligt så fram tills dess att åtminstonde papper är skrivna och möten är inbokade så får det vara så ;) 
 
 
 
Kommentera 0

Tid

Publicerat i: Livet i allmänhet
Tiden som vanligt bara rusar iväg, och nu närmar det sig jobbstart. Om 2,5 vecka mjukstartar jag och sen drar jag igång ordentligt i Oktober. Kommer dock bara jobba 80% men det räcker för nu. Känns konstigt, de flesta i mammagruppen jobbar igen, när jag mjukstartar så börjar Hanna på riktigt och det sociala kommer nu bli på ett helt annat sätt. 

Även Nellies 1års dag närmar sig, har hela tiden haft i tanken att ge henne ett mini kök, och i förrgår hämtade vi Sagas gamla och igår så fixade jag iordning det lite. Eftersom hon visade stort intresse på en gång så fick det bli en tidig present :D 

Tog steget och flyttade in Nellie i sitt rum nu, känna bra. Fixa iordning det lite och få lite fin. Snart får man även springa efter henne på ett helt annat sätt då hon tar ett par steg så det dröjer nog inte länge innan hon springer ifrån en. 


Kommentera 0
Spenderat hela dagen hos mamma & Micke. Det är så otroligt härligt här uppe. Fridfullt. 
Ännu en dag utan ett moln på himlen och vi har haft det toppen. Förutom att om inte jag & Nellie kommit hade dom varit nere och fikat istället för att mamma ännu en gång vrider knät åt helvete. Min mamma är en riktig otursfågel, precis blivit bra i knät och så händer detta igen :( 

Men vi har i alla fall legat i solen varvat med skuggan hela dagen. När jag varit på sovpromenad med Nellie så tog jag ett dopp. Nu ligger jag och vilar lite på soffan medan mamma fixar mat. Som sagt, här trivs man. 
Kommentera 0
Visa fler inlägg