Trots att det inte varit lika varmt ute igår och idag har det varit så ofattbart varmt i vår lägenhet. Igår kväll och inatt visste jag knappt var jag skulle ta vägen - det var så otroligt varmt. När Emil kom och la sig tog han med sig den stora golvfläkten och ställde in så det fläktades både högt och lågt, och det var så skönt - men det hjälpte inte så vidare mycket. Vaknat massor av gånger och tänkt tanken på att hoppa in i duschen men låtit bli. Får hoppas att natten som kommer blir lite svalare så man åtminstonde kan få några timmars sömn i sträck. 
 
_______________________
 
Måste även tipsa om en toppenbok, fast från första sidan! 
ZACK
 
"FYRA ASIATISKA KVINNOR hittas brutalt avrättade i en lägenhet. En femte dumpas svårt stympad utanför Södersjukhuset. Att döma av hennes sargade kropp har hon blivit attackerad av hundar. Tjugosjuårige Zack har gjort kometkarriär inom Stockholms-polisen. På dagarna är han en driven kriminalinspektör vid Särskilda enheten. På nätterna flyr han verkligheten med droger på klubbar. Han vet att det inte kommer att hålla, men de blodiga minnena från hans barndom driver honom mot avgrunden. Jagad av polisens internutredare försöker Zack tillsammans med kollegan Deniz att lösa den värsta mordvågen i Sveriges moderna historia. Handlar det om kvinnohat, rasism eller människohandel? Det enda som är säkert är att fler kvinnor kommer att dö om de inte hittar mördaren."
 
Kommentera 0

SOMMARLAND

Publicerat i: Gravid, Resor, Sommar
Just nu sitter jag i en solstol på skara sommarland och bara njuter! Grabbarna är och åker olika rutschkanor och jag har insett att med bebis i magen är jag fruktansvärt feg. Skulle nog kunna åka det mesta utan att det skulle ta skada men tankarna går längre. Tur jag har med mig ordentlig matsäck och en toppenbok som jag kan gotta mig med :) Ett par turer fram och tillbaka i poolen och lite små rutschkanor passar mig perfa i dagsläget! 

Med denna värmen och inte ett moln på himlen så är det vi och resten av Sverige här, haha. 

Kommentera 0
Idag står det sjusovardagen i min kalender och den verkar ha stämt in perfekt i mitt liv. Vaknade tidigt men hoppade isäng efter ett par timmar igen då jag var så illamående att jag knappt visste var jag skulle ta vägen. Sov ett par timmar och hela dagen sen har jag varit så otroligt slö. 

Har tvättat och städat i lägenheten men mycket mer har inte gjorts. Efter att vi ätit middag var jag så trött att jag somnade på soffan. Emil väckte till mig lite när han åkte hemifrån och det enda jag gjorde var att förflytta mig till sängen och har nu sovit ett par timmar till. Fortfarande supertrött och fortfarande illamående till tusen, hujedamig. 
 
Tror det är trötthet från resan, sovit dåligt i en vecka, det har varit så varmt att man blir slö i en veckas tid, och att man konstant varit med 2 kompisar och en 3,5åring - det har nog gjort lite med kroppen. Och att sova i en ordentlig säng igen är guld värt! 

Sovit ikapp med matte nästan hela dagen. 


Kommentera 1
Visa fler inlägg