Vaknade riktigt utvilad efter en ordentlig sovmorgon, Emil åkte till jobbet ungefär när jag gick upp och jag började fundera på vad jag skulle göra av dagen. En förmiddagspromenad skulle det i alla fall bli så efter frukost så gick jag ut för en promenad. Kom på att jag skulle åtminstonde köra strupen upp och ner för att åtminstonde få en redig pulshöjare (ni som har gått den vet... puh). När jag tagit mig upp så stod det en skylt lägligt "Simsjön 7km" (något liknande i alla fall) så jag tänkte att jag fortsätter knata på den leden bort till mamma och Micke då. Gick billingeleden bort i massor av upp och nedförsbackar så hjärtat har bannemig fått arbeta idag. Varmt som tusan var det och väl framme var dom inte hemma. Så jag gick in och gjorde iordning mig lite att äta, satte mig på altanen med en macka, en kopp kaffe och dagens tidning i väntan på att dom skulle komma hem. Helt ljuvligt! 
 
 
 
Kommentera 0

30 DAYS

Publicerat i: Gravid, Sommar30 dagar, 19 arbetspass och tiden går alldeles för långsamt. Är i en sån period just nu då jag verkligen längtar efter att gå hem! Har ännu inte fått något svar angående graviditetspenning men känslan är att jag inte är tillbaka på jobbet på länge. Hur länge är svårt att säga, jag & Emil får kolla närmare på hur vi ska dela upp föräldraledigheten. 

Vad annars som händer i sommar återstår att se, diskuterade lite med Madde igår och vi följer med största sannolikhet med dom till Finland 1 vecka i sommar, och det kan ju inte bli annat än bra! 

Kommentera 0

BIG MOMENT

Publicerat i: - Träning, Gravid


Igår fick även pappa Emil känna sparkar <3 Helt otroligt att det är en mini oss som växer inom mig. Fortfarande ganska overkligt! 


Beslutade mig för att springa 5an på berget i förmiddags (favoritrundan) och det gick bättre än vad jag väntat mig. Sprang med ett snitt på 6:16 och tog mig runt på 31:20 - inte illa för en tjockis i vecka 24 :) 
Kommentera 0
Visa fler inlägg