FOKUS

Publicerat i: Livet i allmänhet
Dom sista dagarna har verkligen gått i vågor känslomässigt, det är svårt att förstå att Sotis är borta. En del människor kan inte förstå att man kan vara så ledsen över ett djur, men djur eller människa - det är famijemedlem. Men när man är ledsen så gäller det att fokusera på annat. Jag har jobbat, träffat vänner, tränat & pussat på min underbara andra kisse. 

Har verkligen inte mer att säga. Det står still i huvudet. 
 
Alltid lika roligt ihop när vi tränar, och ännu roligare blir det när vi har gymmet för oss själva ;) 
 
 
Kommentera 0

SOTIS <3

Publicerat i: Kärlek
Idag är det tomt och dystert här hemma, vår älskade Sotis fick somna in igår... Jag märkte tidigt på dagen att hon inte mådde bra och det gick snabbt utför. Tårarna bara rinner och rinner, tyngden i bröstet är hemsk. Våran älskade lilla Sotan :( <3 Jag minns dagen vi hämtade dig, Fredagen den 12 februari 2010, samma dag min farmor gick bort. Du var så liten så du fick plats i en handflata. När du låg i hörnet på soffan var du osynlig och jag & Emil fick springa runt och leta efter dig, haha. Min lurviga gosiga lilla kisse<3
 
 
 
 
 
 
Kommentera 1

EMIL <3

Publicerat i: Kärlek
Idag är det 6 år sedan du & jag blev tillsammans, det är helt sjukt vad tiden går fort! Under dom här åren har vi gått igenom allt, och varje gång ett hinder har kommit har vi tagit oss ur det starkare än innan. Du är inte bara min sambo, du är min bästa vän. Jag älskar dig så oändligt mycket, det finns inget bättre än att somna & vakna bredvid dig varje morgon.

 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg