SÖMN

Publicerat i: Livet i allmänhet
Att sova för mycket föder trötthet. Det är alltid samma sak man ska gå på natt, det blir en jättelugn dag där man försöker sova jättelänge på morgonen, som inte lyckades särskilt bra idag heller. Sov till och från i alla fall, men det dröjde innan jag gick upp ur sängen. Sen har jag bara slöat precis hela dagen, somnat nu ikväll 1½ timme - och nu slog tröttheten till ordentligt, när man vaknat igen. 
Just nu känns det sååå långt tills jag får sova igen, och det är långt - 12 timmar. Även om det kommer gå kanonbra när jag väl kommer till jobbet så känns det så jäkla jobbigt just nu. Nu vill jag somna om och sova ända tills imorgon. 
Uhhh.. Inte orkat laga någon mat heller så ska åka förbi Ica eller något och plocka till mig en sallad tills inatt. Uh, nä - nu ska jag försöka vakna till så jag orkar jobba inatt. 
 
Finland 2012
 
Kommentera 0

WORKOUT BUDDY

Publicerat i: - Träning
Hanna hämtade mig vid 9, vi åkte upp till berget och började med en 2.5km promenad och testade även crossfit stationerna. När vi kom tillbaka till start så tog vi en 3.5km löptur! Love it! 
En stor eloge till dig min underbara vän som motiverar mig att fortsätta när det är tungt <3 

 
 
 
Kommentera 0

JUST DO IT

Publicerat i: - Träning
Nu är det på tiden att jag lämnar in cykeln på service som jag fick av mamma för ett tag sedan. Påväg till jobbet imorse så fastnade växeln, i ett relativt lätt läge - jävligt jobbigt. Fick trampa som en idiot utan att komma någonstans. Surade medan jag rullade fram, men det var ännu värre ifrån jobbet! Uuhh. Blev lite sen ifrån jobbet, skulle möta upp Hanna och blev ännu senare när jag fick trampa som en blådåre utan uppförsbacke, hahaha. Måste sett ut som en jubelidiot där jag cyklade och skrattade för mig själv! 
 
Mötte i alla fall upp min underbara Hanna för att testträna på Sportlife Elins... Nja, stelt, tråkigt, inte allt som förväntat. Men det är ett gym i alla fall, ett som är nära mig. Men jag cyklar nog hellre ner till Livingroom. Men om jag skulle få träningssug mitt i natten så kan jag ju alltid traska bort ;) 
Vi körde rygg & mage - välkommen träningsvärk. Hujedamig, det var inte igår! Imorgon drar vi upp till berget och kör löpträningen där plus crossfit i de nya stationerna. 


Dagen då vi slutade tvåa i beach-utmaningen! Yeey :) Min allra bästa träningsmotivation är du, puss!
 
 
 
 
Kommentera 1
Visa fler inlägg