Trött, allmänt segt men livet är ändå på topp! Har haft en riktig slappar söndag idag, inget ansträngande alls. Startade dagen med att göra bananpannkakor med hallon & jordnötssmör, to die for! Måste göras lite oftare! Förutom en sväng upp till mamma & Micke där jag bjöds på lunch och efterrätt så har jag & Emil legat i soffan iprincip hela dagen. Bara gottat oss! <3 Kollat lite serier, somnat lite till och från, som sagt - inte gjort något alls. Nu blir det 3 dagars jobb innan bilen går mot Sälen. 

Detta skulle likna mitt tillstånd idag! 
Kommentera 0

SLEEPY

Publicerat i: Livet i allmänhet
Sovit konstigt de senaste nätterna, vaknat tusen gånger och haft svårt att somna om. Men inatt har jag sovit så otroligt gott! Gick upp en sväng med Emil imorse men la mig igen och somnade om, och vaknade inte förrän runt halv 10, skönt skönt skönt! 

Igår kväll mötte jag mina favoriter Joanna & Nora på Pims för en kaffe, pratade massor och gosade med Nora, alltid lika mysigt! 

Kliar massor för de kommande tänderna.

Idag blir set bara lugnt innan det är dags för kvällsjobb!
Kommentera 0
Lite av en bloggtorka? Eller vad sjutton man kan kalla det. Skriver men ingenting verkar vettigt (så antar att inte heller detta kommer göra det). Varit ledig och gjort minsta möjliga, bara det gamla vanliga som man alltid gör när man är ledig. Tränat, tvättat, städat, hängt upp gardiner m.m. Har varit lite trött så det har fått räcka, plus att jag har huvudvärken från helvetet sen igår kväll när jag fick en impuls och trycka i mig en påse lösgodis.. Är återigen fast i serieträsket när jag en uttråkad dag bestämde mig för att börja titta på Hart of Dixie - jättemysig!
 
1 vecka kvar tills vi åker till Sälen, wihoo! Ska bli skönt att komma iväg ett par dagar. Gå runt i myskläder, åka utför & eventuellet på längden, umgås med nära & kära, äta & dricka gott - kommer bli kanon! 
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg