Pinchos

Publicerat i: Livet i allmänhet
I Torsdags blev det en långt ifrån spontan utekväll, en utekväll tillsammans med 8 andra mammor och 1 pappa. Vi hade så himla trevligt & roligt! Efter en liten förpärla hos Sandra så begav vi oss till Pinchos. Alltså vilken mat! Det var första men absolut inte sista gången där. Vi som sagt åt gott, och drack gott, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var verkligen en kväll värd att minnas! Att man har hittat så himla härligt nytt folk, så roligt!
 
Men i början av kvällen, slår det inte fel med lite otur för mig, haha. En kväll som skulle gått på en röd rak linje ligger inte för mig alls. Började med att bränna mig på locktången, insåg när jag skulle ta på mascara att det var det absolut sista kletet som åkte på, haha. Funderade på buss eller cykla och valde cyklen. Med dubbel punktering.. Men tänkte att jag cyklar förbi maxi och pumpar där. Hann 50 meter hemifrån och himlen öppnar sig. Ingen ide att vända utan cyklar vidare och ser då bussen. Cykalar på som en dåre, kastar mig av cykeln och springer på bussen istället, hahaha. Det var den sminkningen och dom lockarna, typ. Hahaha! 
 
Tog med kameran för oj oj vad kort det skulle tas..... mm, visst. De få som togs blev antingen suddiga eller så blundade folket på bilderna. Men ett par stycken knäpptes, med mobilkameran...
 
En aningen trött Nellie fångades upp på den givna selfien, haha! 
 
 
 
Kommentera 0

Leon

Publicerat i: Livet i allmänhet
Förr kunde jag bara löpa med fingarna över tangenterna och lätt få ihop ett blogginlägg om allt möjligt av intresse. Eftersom man nu nästan aldrig skriver mera så känns det så svårt att hitta något att skriva om. Det känns som man ändå måste skriva om något för att få sina läsare nöjda. Förut hade jag många som tränade som läste och skrev då mer om träning, nu har jag absolut ingen aning om vad jag har för folk här inne som läser. 
 
Jag har tänkt det förut men det har inte blivit så, jag ska skriva om precis allt. Oavsett folk som är här inne. Ni som går in och läser går in av nyfikenhet och då får man väl ge er lite av allt. Haha! Livet innehåller det mesta just nu förutom arbete. Men snart så kommer det tillbaka också. För ett par månader sen längtade jag verkligen tillbaka till jobbet. Men desto längre tiden går hemma desto skönare inser man att det är att vara hemma. Nellies utveckling går så ofattbart fort och jag är superrädd för att missa något. Jag har redan nu (och sen en tid tillbaka) rena ångesten över att hon ska börja på förskolan, även om jag tror hon kommer älska det. Då kommer alltså andra människor ta hand om vår dotter hela dagen. Det är en känsla som är otroligt svår att beskriva. Men när jag börjar jobba i alla fall så kommer jag inte jobba 100%, och det blir ju även en del kvällar och helger så vi dumpar inte henne där från halv 7 till halv 5, 5 dagar i veckan åtminstonde. Och det känns skönt. Eftersom hon är ganksa liten då vi ska skola in. 
 
Har även det senaste fått ro till att ligga och läsa igen. Just nu läser jag andra boken i herkulesserien av Mons Kallentoft, Leon. Jag älskade första boken och än så länge är inte denna boken en besvikelse. 
 
Kommentera 0

Rebecca

Publicerat i: Livet i allmänhet
Todays me.


 
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg