Pinchos

Publicerat i: Livet i allmänhet
I Torsdags blev det en långt ifrån spontan utekväll, en utekväll tillsammans med 8 andra mammor och 1 pappa. Vi hade så himla trevligt & roligt! Efter en liten förpärla hos Sandra så begav vi oss till Pinchos. Alltså vilken mat! Det var första men absolut inte sista gången där. Vi som sagt åt gott, och drack gott, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var verkligen en kväll värd att minnas! Att man har hittat så himla härligt nytt folk, så roligt!
 
Men i början av kvällen, slår det inte fel med lite otur för mig, haha. En kväll som skulle gått på en röd rak linje ligger inte för mig alls. Började med att bränna mig på locktången, insåg när jag skulle ta på mascara att det var det absolut sista kletet som åkte på, haha. Funderade på buss eller cykla och valde cyklen. Med dubbel punktering.. Men tänkte att jag cyklar förbi maxi och pumpar där. Hann 50 meter hemifrån och himlen öppnar sig. Ingen ide att vända utan cyklar vidare och ser då bussen. Cykalar på som en dåre, kastar mig av cykeln och springer på bussen istället, hahaha. Det var den sminkningen och dom lockarna, typ. Hahaha! 
 
Tog med kameran för oj oj vad kort det skulle tas..... mm, visst. De få som togs blev antingen suddiga eller så blundade folket på bilderna. Men ett par stycken knäpptes, med mobilkameran...
 
En aningen trött Nellie fångades upp på den givna selfien, haha!