Ju mindre man skriver desto svårare blir det att skriva någonting, konstigt det där. När man är inne i skrivandet så flyter det bara på och tankar och idéer bara ploppar upp i huvudet. Det som gör det "svårare" också är att man knappt aldrig sitter vid datorn och att skriva på mobilen är inte det roligaste. Min kära Nellie vill ju oftast inte heller annat än att sova på någon av oss när hon väl somnat på dagen. När man försöker lägga ner henne (det kvittar hur djupt hon sover) så vaknar hon och kollar med en blick som bara skriker "vad sjutton håller du på med?" Och så är hon vaken igen. Så numera har man nästan gett upp det där med att lägga ner henne.

Hela familjen har varit förkylda med, Nellie är bättre men nu är det min tur. Brukar oftast bara (bara och bara) få ont i halsen men har även jag åkt på snuva. Så efter att ha snutit sig i evigheter så hade jag igår huvudvärken från hell, men Nellie var så otroligt glad hela dagen så man glömmer ganska fort. Hon bara log och skrattade hela tiden och man blir så varm i hela kroppen! Man förstår inte vikten av äkta kärlek innan man får barn. 

Just det; Nellie har även lärt sig att vända sig från mage till rygg. Tvärtom är lite svårare, kommer bara till sidan. Att man kan vara stolt över något sånt trodde man aldrig, haha! Älskar mammalivet!