Update

Publicerat i: Livet i allmänhet
Det här med att uppdatera här är jag ju fullkomligt kass på är en sak som är säker. Saker och ting går framåt i alla fall, lägenheten är såld och vi är mer än nöjda med vad vi fick för den. Nästa vecka så flyttar vi tillbaka till Storegården och vi har inte packat något, så denna helgen blir till att packa ner allt, igen. Känns som vi kan detta med flytt nu, haha. Inte det roligaste, men man får åtminstonde lite rensat. 
 
Nellie har det bra på förskolan men tvingades hastigt in i en separationsångestfas. Så att lämna är jobbigt men det går ganska bra ändå, och väl hemma får man inte vara utom räckhåll länge. Men det är väl något som succesivt kommer bli bättre. Jobbar ju trots alla bara 80% och kvällar & helger på det så det blir ju inte jättemycket tid på förksolan. Även om hon just tycker tiden där är jätterolig. 
 
Idag har jag & Emil varit tillsammans i 8år. Helt sjukt vad tiden går fort! Jag älskar dig!
 
Återupptog mitt gymkort igår, dels för att nu när vi flyttar så kommer jag ju inte ha ett "eget" gym som vi har här i Lunden. Måste ju upprätthålla min löpträning och beroende på hur vintern blir så blir det kanske inte allt för roligt att "tvingas" löpträna utomhus minst 3 timmar i veckan. Så därför tog jag upp det så vissa dagar kan man ställa sig på bandet och så måste jag få upp lite styrka i kroppen överlag. Så igår tränade jag och det kändes helt underbart. Hög musik i öronen och jag hade verkligen rätt flow. Löpningen gick som på räls och styrkeövningarna tog precis där dom skulle så träningsvärk idag var ett faktum! Tog mig över den jobbiga kullen i löpningen och har kommit på rätt spår, även om jag drygat ut 2 veckor av löpträningen. Men ändå, framåt! 
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg