Sol

Publicerat i: Livet i allmänhet
Har haft en underbar dag. Idag har det varit riktig sommarvärme och vi har bara njutit. Har varit och letat taklampor till köket men blir galen på att en simpel jäkla lampa ska vara så dyr. Då lägger jag hellre pengar på en designlampa. Efter lunch åkte jag och Nellie upp till mamma & Micke. Vi busade i gräset, gungade och njöt. Någon timme senare dök mamma & Micke upp. Då hade precis Augusta kommit, Jossis tjej. Sen kom även Leffe och hans två sönder och vi satt i solen och pratade massa minnen om Jossi i timmar. På måndag är det begravning. Ofattbart. En förklädd nallebjön som satt spår trots att vi inte träffades så ofta. Vi hade det bra iaf, minns med glädje. Vila i frid Jossi. 
 
När vi väl var hemma igen gick vi över till Anders där Emil & Jesper också var. Satt på altanen och pratade, Nellie busade med grabbarna och tröttade ut sig. Väl hemma somnade hon som en stock på en gång, haha. 
Nu sitter jag här, med lite vin, ätit gott och kollar efterlängtade serier medan grabbarna bowlar! Suits & Graceland hade seriepremiär i veckan, två av de bästa serier  jag sett! 
 
 
 
 
Kommentera 0
Visa fler inlägg