8 dagar sen flytt, har kommit ganska bra iordning. Nya gardiner behövs, tavlor måste upp och lite annat smått och gott. Trivs jättebra annars. Helt guld med bottenplan, bara se till att ordna lite insynsskydd på uteplatsen till våren/sommaren. Jag som annars hatar persienner har nerdragit nästan hela tiden, när det är mörkt ute och ljust inne så syns ju allt så väl så det är mindre kul. 

Så fort lönen kommer in på kontot så ska vi även lämna pengar så vi kommer in i gymmet så man kan köra igång ordentligt igen. Årets fattigaste månad gör sig påmind även för oss, haha. 

Det kommer väl något blogginlägg titt som tätt, håller ganska bra på att inte hålla på med mobilen när Nellie är vaken. Allt för mycket människor glömmer det verkliga livet lite för ofta och sjunker in i mobilens värld. Uppdaterar Facebook femtio gånger dagligen och kollar instagram flöde varje timme. Nu var det 20 timmar sen jag kollade både Facebook & instagram - and guess what, det finns kvar. Efter att ha varit förlorad i allt vad mobilvärlden heter känns det ganska bra att ta lite mer avstånd. 

Sötaste blöjorna, haha. 
Kommentera 1
Visa fler inlägg