FLYTT

Publicerat i: Livet i allmänhet
I tisdags var vi och skrev på pappren på vår nya lägenhet- den 15onde Januari flyttar vi till den lägenheten vi kollade på för ett par veckor sen. Till en trea på bottenplan i Lunden, så när våren kommer kan vi njuta på vår uteplats, kommer bli så skönt! Tråkigt att ännu en gång packa och genomföra flytt, men det kommer bli bra sen. Vi kommer ner i pris (eftersom vår nuvarande lägenhet är löjligt dyr) och vi kommer som sagt vara på bottenplan. 

Nu kan vi äntligen komma ut på promenader också! Har vant Nellie med vagnen och det är så otroligt skönt. Inte vara "rädd" för att hon ska skrika konstant när vi är ute. Allt känns bara bättre för varje dag som går, och även om man inte trodde det var möjligt så växer även kärleken till vår lilla goding för varje dag som går. 

Det blir inte lika mycket inlägg nu, dels för att det inte händer allt för mycket - och jag vill inte att bloggen ska handla om Nellie. Även om det givetvis gör det delvis ändå, men den ska inte vara allt om henne (även om jag skulle kunna prata om henne dagarna i ända, haha)

Utforskar ansiktet lite, haha <3


Kommentera 1
Visa fler inlägg