Det är helt underbart väder, man ser folk posta bilder när dom badat och när de bara är ute och njuter i solen på ett eller annat vis. Och jag är riktigt avundsjuk, för vad gör jag? Jo jag jobbar precis hela helgen. Nu vill jag med åka ut på picknicker med vänner, ta en grill någonstans eller helt enkelt ta en utflykt till någon sjöstad bara för att köpa glass. Det kan vara precis vad som helst. Efter jobbet idag var jag fullkomligt slut efter att ha sprungit som en blådåre och samtidigt försökt hinna med det man måste hinna med under dagen. En kaotisk dag, och inte bättre blev det när det inte fanns personal till kvällen. Vi har ringt hela telefonlistan - från början till slut, antingen har dom inte svarat eller så är dom bortresta, och vem kan klandra dom - vi som jobbade hade själva gjort likadant ifall det var vi som var lediga. Men äntligen - efter många pust och stön, många svordomar och tillochmed tårar så fick vi äntligen in en till till kvällen - räddaren in nöden!! 
 
Såna här dagar så blir man så förbannad för att vården är så lågprioriterad (det blir man iofs alltid men det är dom här dagarna det märks i hela kroppen). Det finns INGEN personal att ta in så vi får ringa våra egna som får gå in på övertid. Och det har vi gjort, massor, men nu känns det som att det har gått för långt. Ingen svarar i telefonen för att dom vet vad som väntar. "Beodra in" .... Jaha, men hur kul är det då? Vi vet redan hur trötta alla är och så ska man göra någon tröttare. Plus att det inte är lätt att beodra någon att komma att jobba som inte ens svarar när man ringer. Nog om detta, som sagt - kaos dag. 
 
Orkade som sagt inte göra något efter jobbet, köpte med en pizza hem och sen har jag inte rört ett finger. Seg, slö, och allt det där. Börjar starta nedräkning till semester nu, "bara" 64 dagar kvar - hallelujah.
Hamnade lite på sidospår, skulle komma fram till rubriken av inlägget - med denna värmen, alla bilder så är sommarkänslan här som ett brev på posten! 
 
 
 
#1 - - Nadja:

O guud... Har dålig samvete. Vi är nere i Halland hela helgen. Skulle absolut komma annars... Så tråkigt att det ska vara så i vården, håller med dig.

Svar: Åå nej Nadja det ska du absolut inte ha! Självklart ska man få semestra :) Långt ifrån bara du som var bortrest :P Men det löste sig i alla fall och det var ju det skönaste :)
Rebecca Gustafsson