Efter att ha jobbat hela helgen så blev det mycket att hitta på min enda lediga dag (igår). Så jag började morgononen i tvättstugan och sedan åkte jag hem till Joanna. Då tog vi en promenad ner till P4 för att träna och ha picknick. Mitt träningspass blev inte alls vidare bra då jag hade sån himla halsbränna och sura uppstötningar varje gång jag tog i så det fick bli mjukt med mycket vila. När vi tränat färdigt i alla fall så hade vi med oss picknick så vi satt där i solen och gassade och bara hade det gott. Sen var det dags att promenera tillbaka då jag var tvungen att åka hem för att ta ut tvätten innan tiden var slut. 
 
Hann sätta mig på balkongen någon timme och njuta ytterligare innan det var dags att åka till jobbet för ett undersköterske möte, ett mycket välbehövligt sådant. Ventilera och få prata ut öppet och högt med alla (nästan) som är involverade inklusive våran chef. 
Efter mötet åkte jag hemåt och på parkeringen stod pappa och vänta för att visa upp sin nya bil han hade köpt, haha, en liten smartbil. Pratade lite med honom innan jag fick springa då mamma stod och väntade på andra parkeringen då jag skulle få en kasse med "gamla" kläder som jag kanske ville ha - älskar när mamma rensar garderoben, hon har toppen smak! 
 
Sen var det dags att sticka upp och laga mat innan det var dags att bege sig mot sista tillfället i fotokursen jag har gått. Var ute i kylan (hade hunnit bli riktigt kallt framåt kvällen) i ett par timmar och fotade och fick de sista tipsen och råden. En superbra kurs och kursledare! Jättenöjd! Nu är det bara öva öva öva så man blir en nogorlunda amatörfotograf. 
 
Sen var det bara hem och sova! Och jag har insett mer de senaste veckorna att man drömmer helt sjukt mycket som gravid, eller man minns det i alla fall. Jag minns varje gång jag vaknar vad jag har drömt och kan sen drömma vidare i samma dröm när jag sedan somnar om. Visste inte att det hade men graviditeten att göra först men sen så googlade jag lite och det har det - man drömmer mer som gravid. Någon mer som upplever/upplevt samma sak? 
 
Nu blir det att krypa ner i soffan och kolla film, förhoppningsvis sova ett par timmar till. Eftersom det är valborg ikväll så ska vi troligtvis vara med Madde & Jani, så det blir ingen sömn ikväll innan det blir dags för nattjobb, så får ta igen lite mer sömn nu under dagen. 
Kommentera 0
Visa fler inlägg