HELG

Publicerat i: Livet i allmänhet
Ännu en helg där vi blivit bortskämda & bortbjudna på middagar. I fredags kväll var vi bjuda till min kusin Tobbe tillsammans med Madde & Jani. Vi åt gott och spelade spel innan jag och Nellie gick hemåt och de andra fortsatte kvällen. Och igår var vi bjudna på middag uppe hos mamma & Micke :) Så skönt att sätta sig vid dukat bord och slippa tänka på att man ska laga mat. Även trevligt att komma hemifrån och träffa härliga människor. Även ifall vi kommit ut mer och träffat folk nu när Nellie gillar vagnen. 

Kommit igång med träningen mer nu med och det känns underbart! Var på P4 med Hanna i fredags och blev väl inte allt för många övningar, eller tunga heller för den delen men det satte sina spår så träningsvärken igår kändes i hela kroppen. Men nu har man kommit igång och mer ska det bli! 

Gjorde avtryck på Nellie häromdagen (bara hand än så länge) i vattenfärg och det var mycket svårare än vad vi hade väntat oss, hahaha. Men vattenfärg på hela handen och med en bebis med knipreflex och gärna händerna i ansiktet så fick jag & Emil oss en ordentlig utmaning och ett riktigt gott skratt. Men ett avtryck blev det! Långt ifrån det vackraste men det blev ändå ett ;) Resultat kommer när tavlan är klar! 

Mitt mammahjärta smälter! Såå mycket kärlek för en sån liten människa. 
#1 - - Anonym:

Underbara Nellie <3